Trouw-reportage :

Kijk, als je een trouwreportage krijgt toegewezen , moet je "natuurlijk"wel van te voren allerlei voorbereidingen treffen. controleer je apparatuur , heb je een back-up camara en lenzen en flitser. Een dag van te voren wordt alles getest om niets aan het toeval over te laten.

En van te voren wel even de locatie verkennen waar de trouwfoto's gemaakt gaan worden. Rustig rond kijken en dan zie je ineens het ene na het andere mooie plekje. Geen tijdsdruk , kan jezelf ook genieten. Ik maak dan een moodboard en laat die ook aan het bruidspaar zien en ik leg de tijd vast die ik zelf nodig had om de foto's te maken. een goede voorbereiding is het halve werk.Ik weet dus al van te voren precies waar en hoe ik de foto's ga maken.Natuurlijk blijft er altijd ruimte om ook spontane foto's te maken, grappige gebeurtenissen die zich onverwachts aandienen , en natuurlijk ook jullie eigen ideeén worden meegenomen. zo maken we er een complete fotoreportage van.

Daarom denk ik dat het belangrijk is dat je een fotograaf kies die in de gelegenheid is om de locatie te verkennenen dat ook werkelijk doet.. Zo onvoorbereid op pad gaan maakt het bruidspaar ook onzeker.Wat kunnen ze verwachten? Bij mij dus niet , dan kunnen jullie in ieder geval van een goede nachtrust genieten, want het moet wel jullie dag worden.

Er zijn 2 mogelijkheden voor een trouwreportage.

Optie 1: De volledige dag met opmaak , ophalen,plechtigheid,trouwreportage tot aansnijden taart.

De trouw dag begint al bij het opmaken van de Bruid en Bruidegom , het ophalen , de Plechtigheid en de trouw-foto's . Dit alles voor € 400,- (zonder album) . U krijgt de (JPEG) bestanden aangeleverd op DVD. Ik beschik over 2 camera's en 2 flitsers , dus het moet al gek gaan wil er op die dag iets mislukken , het moet tenslotte jullie dag worden en je hoeft niet bang te zijn voor "motorpech".

Wilt U een album? Dat kan.Wilt U dat de fotograaf een album gaat samenstellen dan dienen we daar een aangepaste afspraak over te maken.

Fotoalbum  met een kunstleren/linnenkaft liggend kost € 250,- (48 pagina's incl. bewerkig van foto's , 42,7 X 29,7 cm) 

 

en

Optie 2 : een BUDGET-reportage voor aanstaande bruidsparen met een smalle beurs maar die toch een mooie reportage willen.

NIEUW!!!!!  BUDGET TROUW-REPORTAGE

MAXIMAAL 90 minuten op locatie.

Je trouwt bijv. op Dinsdagochtend GRATIS in alkmaar , maar wilt wel een trouwreportage? Dat kan , voor stellen en aankomende bruidsparen met een smalle beurs,  is er de mogelijkheid om alleen een trouwreportage te maken op één locatie van max. 90 minuten.

Kosten: €150,- ( Contant te betalen op de dag van de reportage)

Je krijgt dan alle digitale bestanden via Wetransfer toegestuurd. Je moet dan zelf zorgen dat je de bestanden op DVD/ HDD zet en een extra kopie maakt of je komt bij mij langs met een eigen USB-stick en dan zet ik de bestanden daarop. Klaar terwijl U wacht.

Voorbeeld fotoalbums:

Trouwreportage EVA en Erwin - Marquette en Slot Assumburg - Heemskerk

Trouwreportage Jolanda en Maurice - Strand Castricum

Trouwreportage EVA en ERWIN (zwart-wit)

Trouwreportage Wil en John - Landgoed Nijenburg in Heiloo

 Trouwreportage Tessa en Maarten in Bovenkarspel en Enkhuizen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een Pre-Wedding shoot:

Voor de eigenlijke trouwreportage is het leuk om in een onstspannen , spontane sfeer een reportage te maken. De locatie kan hetzelfde zijn als de trouwreportage , maar je kan ook zelf kiezen voor een andere locatie. Het leuke aan deze shoot is dat je probeert over te brengen hoe verliefd je op elkaar bent , en dat je voor de rest van je leven voor elkaar hebt gekozen. Je hoeft niet zo erg te denken om je kleding als bij een trouwreportage , dus je kan lekker gek , spontaan en vooral verliefd doen.Verder proberen we ook romantiek in de foto's te brengen. 

Deze shoot kost € 50,00 , je krijgt dan alle bewerkte foto's.

Binnen een straal van 15 km , geen reiskosten.