Welkom  bij peterheinspictures in Heerhugowaard.

U vindt hier een overzicht van mijn fotografie. Neem rustig de tijd om mijn Portfolio te doorlopen.

Ik fotografeer al vanaf 1975 , toen met een geleende Praktica TL . Inmiddels volledig digitaal met een Canon6D Mark II en een Canon 6D  Fullframe  camera en diverse professionele Canon L lenzen. 

Niet alleen is trouwfotografie  mijn favoriet geworden , elke bruiloft is weer anders .Maar ook Zwangerschap- en Newborn fotografie .Op zo'n dag moet je constant scherp zijn , bedacht zijn op onverwachte momenten die je toch voor het bruidspaar of toekomstige ouders wilt vastleggen. Meestal fotografeer ik dan ook in een reportageachtige stijl , niet alles is te regiseren op zo'n dag , buiten de vaste momenten om dan. Maar ook de onverwachte en spontane momenten worden meegenomen zodat je een goed compleet overzicht krijgt van deze prachtige dag in jullie leven. Indien mogelijk probeer ik ook de opmaak van de bruid mee te nemen.Neem gerust een kijkje naar de voorbeelden hier op de site. Hier ziet u een impressie van zo'n complete reportage .Bij mij ziet u een overzicht van de hele dag van de bruiloften die ik tot nu toe gedaan heb.Kijk daar dus goed naar en voorkom teleurstellingen.

Bij mij krijgt u over het algemeen de bestanden binnen 14 dagen aangereikt.

Ik snap heel goed dat een bruidspaar nieuwsgierig naar de foto's ,binnen 2 weken heb ik ze uitgezocht , gecontroleerd op scherpte,contrast en kleur en bewerk er een aantal bijv. naar zwart-wit.Over het algemeen zullen dat er zo'n 500 tot 800 zijn, dan laat ik aan jullie over welke je wilt gebruiken.Dus bij mij geen maanden wachten op de foto's , ik weet wat er uit de camera komt en hoef daar in de regel weinig aan te doen.Een trouwreportage heeft U al vanaf €400,- voor de hele dag, een trouw-album is als extra optie bij te bestellen. Maar er is ook een optie voor een Low Budget uitvoering en alleen de trouwreportage op locatie te doen.

Verder kunt u bij mij ook terecht voor familie-, zwangerschap-, new born- en portret shoots. Zowel in de thuisstudio als op locatie. Bij deze takken van fotografie probeer ik de standaard te doorbreken , dat is niet makkelijk alles is al eens gefotografeerd , maar het is juist een uitdaging om er een andere draai aan te geven. Het complete plaatje vastleggen , zodat de foto's een verhaal vormen. Dat wil ik met de shoot bereiken.Over het algemeen leveren deze shoots tussen de 50 en 80 foto's , dus dan heeft U keuze genoeg.

Feestje? Ook dat leg ik graag voor u op de geheugenkaart vast. Verjaardag of jubileum vieren in een partycentrum of cafe,dan wilt U natuurlijk dat die bijzondere gelegenheid mooi wordt vastgelegd. Daar gaat u niet een familielid mee lastig vallen die zelf ook deel uit maakt van de genodigden. Kijkt u eens bij de informatie over de fotorepotage mogelijkheden. En er kan altijd overlegd worden om uw wensen te vervullen.

In mijn studio aan huis heb ik meerdere lichtbronnen met verschillende licht vervormers zoals een softbox, octabox en beautydish.

 

Peter Heins

06-21908587