Bij mij hoef je niet bang te zijn voor de standaard foto's , maar creativiteit viert bij mij hoogtij. Je mag natuurlijk ook eigen wensen kenbaar maken want het blijft jou/jullie moment. Tijdens alle shoots laat ik jullie ook de foto's zien die ik gemaakt heb, zodat je al gelijk een indruk hebt. Is trouwens ook goed voor je eigen zelf vertrouwen als je weet dat het goed gaat. Ik maak op de shoot dag geen andere afspraken ,zodat ik alle tijd voor de shoot kan nemen. Geen vaste tijdslimiet , loopt het lekker dan zijn we eerder klaar , maar je moet ook de tijd nemen om aan elkaar te wennen .Bij de één duurt dat wat langer als bij de ander.
Ik scheep je niet af met 10 foto's , je krijgt van mij gewoon alle goede digitale bestanden opgestuurd. Dat kan variëren van 40 tot 140 hoge resolutie  foto's. Die krijg je via Wetransfer opgestuurd. En je hoeft bij mij geen maanden te wachten. Gebruikelijk heb je de foto's binnen 14 dagen , vaak al binnen een week en binnen 1 of 2 dagen krijg je al gelijk een paar verkleinde versies, zodat je al een eerste indruk hebt.

Bij alle shoots tekenen we beide een contract waar alle afspraken en adres en mail gegevens duidelijk in staan. Ik stuur jullie ruim van te voren het contract op. Dan kan je dat rustig doorlezen , en niet effe snel voor de shoot. Mocht dan nog vragen hebben , dan kan ik dat ook rustig uitleggen. Het is een standaard contract , wil je daarin andere afspraken vast gelegd hebben dan kan dat altijd in overleg. Ieder heeft zo zijn eigen wensen. Maar geef dat wel op tijd aan.

Kijk voor voorbeelden van foto's onder Portfolio.

 

Gerigistreerd Partnertschap reportage + foto's op USB-stick €150 

Ik heb nu ook een Geregistreerd Partnerschap shoot in het pakket zitten. 1 1/12 uur fotograferen voor €150,- Dit is ruim voldoende om de de aankomst van de gasten en bruidspaar vast te leggen. Vervolgens de ceremonie , die duurt meestal 30 á 45 minuten en daarna de groepsfoto's en misschien nog wat losse foto's. 

 

Trouwreportage + foto's op USB-stick : €700,-

Je trouwdag moet jullie dag worden. Van mij moet je geen last hebben. We bespreken in een persoonlijk gesprek deze dag stap voor stap . Ik ga van te voren op locatie bezoek en maak wat impressie foto's. Op de dag zelf neem ik de voorbereidingen van de Bruid/bruidegom mee ( indien mogelijk qua tijd) Het ophalen , de groepsfoto's , de plechtigheid , de reportage zelf en het aansnijden van de taart , het hoort allemaal op de gevoelige (geheugen)kaart vastgelegd te worden. 

 

Ik doe bij voorkeur geen recepties , daar kunnen jullie iemand anders voor regelen. Willen jullie dat ik langer blijf dan bespreken van te voren tot hoe laat of welke gebeurtenis ik blijf en wat de extra kosten zijn. 

Het is eventueel mogelijk dat ik ook het album ga maken , maar dat kan later ook nog bepaald worden.

Kies je voor deze optie 1 dan worden hoofdzakelijk alleen de basis bewerkingen op de foto's uitgevoerd.

Onderstaande prijzen zijn vanaf 1 september 2023 : 

O OPTIE 2: € 1050,- (incl. trouwalbum in kleur- 60 pagina's -leer of linnen kaft ) - Tot 17.00 uur (PRO)

O OPTIE 3: € 1450,- ( incl. kleur en zwartwit trouwalbum - idem als kleuren album) - Tot 17.00 uur (PRO)

                                                   

Uitvaart fotografie:( €300 )

Het vastleggen van de uitvaart gebeurt zo discreet mogelijk. Ik leg intieme en sfeervolle momenten vast en met oog voor details. Hierdoor hebben de aanwezigen een mooie sfeervolle herinnering aan het afscheid van hun dierbare. En het is in deze tijd ook een mooi album om de dierbaren die niet aanwezig konden zijn toch een indruk te laten geven hoe het afscheid is verlopen. 

Ik ben aanwezig vanaf het begin  tot het eind van de uitvaart. Alles wordt vastgelegd, het laatste afscheid als de kist nog open is , het sluiten van de kist, de rit naar het crematiecentrum/begraafplaats, etc. 

De foto's worden geleverd op een USB-stick , ze zijn dan bewerkt , ook afgewisseld met zwart-wit foto's. Dit kunnen wel tussen de 300 en 400 foto's zijn. Ook levering op 1 of 2 DVD's is mogelijk maar dan krijg je geen USB-stick.

 

CAKESMASH SHOOT €100,- :

Deze shoot is excl. taart en versieringen.

De gebruikte taart in het voorbeeld kwam bij AH vandaan voor €3,- .

Versieringen bij ACTION of Big Bazaar. Dat zijn de kosten niet.

Je krijgt alle goede foto's. In deze shoot waren dat er 40. Daar kan je een leuk boekje van maken.

COMBIDEALS:

COMBIDEAL ZWANGERSCHAPSHOOT ( apart €100)  EN NEWBORNSHOOT ( apart €100) :
De lente is begonnen de zomer in aantocht. Schitterende tijd om een zwangerschap op de gevoelige geheugenkaart vast te leggen. Ik beschik zelf over 3 zwangerschap jurken, je kan uiteraard ook je eigen kleding dragen. Dan maken we van dit speciale moment , speciale foto's. 
ZWANGERSCHAPSHOOT EN NEWBORNSHOOT 
VOOR SLECHTS €150. 


COMBI FAMILIE SHOOT( €20,- KORTING ): €100,-

Wil je bijvoorbeeld  een familie shoot , eerst met opa en oma , en daarna met alleen de kinderen of alleen opa en oma met de kleinkinderen , dan is dit een ideale combi. Meerdere shoots in één sessie.. Dit geldt  alleen voor locatie shoots. Ook hier krijg je alle foto's in hoge resolutie opgestuurd via Wetransfer. Dat kunnen tussen de 40 en 100 foto's zijn.

Newborn Shoot.(€100)

Na de bevalling wil je natuurlijk zoveel mogelijk genieten van het nieuwe mensje. Maar al snel is dit nieuwe mensje geen baby meer. Dus wil je die herinnering bewaren boek dan in de eerste maand na de bevalling een nieuw born shoot. Deze zal gewoon bij jullie thuis plaats vinden en zoveel mogelijk met natuurlijk licht. Dus een groot raam waar het licht mooi naar binnen valt is een must. Ik beschik over zeer lichtsterke lenzen dus ik ben niet gauw genoodzaakt om een flitser te gebruiken. In de eigen omgeving natuurlijke plaatjes schieten die herkenbaar zijn , dat is de opzet van deze shoot. Moeder/Vader en kind moeten zich op hun gemak voelen en dat lukt het beste in je eigen omgeving. Tijdens de shoot ook zoveel mogelijk eigen accessoires gebruiken en natuurlijk staat veiligheid voorop. We gaan geen rare capriolen uit halen voor dat ene mooie shot. We houden de kleuren zo neutraal mogelijk voor een rustige sfeer in de foto.

U krijgt dan alle digitale bestanden via Wetransfer opgestuurd.

Familiefeest-fotografie.(€300)

Iets te vieren? Oma wordt 90,of je eigen verjaardag , of een familiedag. Dan wil je daar leuke spontane foto's van hebben. Laat dan foto's maken door iemand die niet tot de gasten behoord,want die heeft toch te druk met kletsen of feest vieren. Die mist dan net de leuke momenten en na een paar drankjes gaat dat ook niet zo soepel meer. Wazige en bewogen of te donkere foto's , daar zit niemand op te wachten. Tevens is er tijdens zo'n feestje de mogelijkheid om eindelijk eens met die verre oom of neef op de foto te gaan of andere familie foto's te maken. U krijgt alle volledige digitale bestanden via Wetransfer toegestuurd of op DVD gebrand. En de kosten vallen best mee. Deze fotosessie kost €300,- voor max. 4 uur. ( excl. eventuele reiskosten,parkeergelden etc. )

 

Portret fotografie. ( ook familie , gezin , vriendinnen , broers of zussen): €100

Tip: een single portret fotoshoot , bijvoorbeeld om je man of vriend te verrassen . Of ben je onzeker over jezelf, dan helpt een fotoshoot zeker omdat gevoel te overwinnen . Je moet erzelf ook wat tijd in willen steken, mooie kleding, kappertje , wat make-up ( basis is al genoeg) . We drinken eerst even wat en bespreken wat je wilt en wat kan. Duidelijke afspraken vooraf. Tijdens de shoot laat ik je al wat foto's zien ,zodat je je steeds meer op je gemak gaat voelen. In het begin zal het gerust even wennen zijn ,maar zodra de eerste stappen zijn gezet word je vanzelf wel wat losser. Ik ga er voor zorgen dat je met een blij gevoel de eur uitstapt. 

 

Portretfotografie hoeft niet stijf en statig te zijn. Vooraf bespreken we wat jullie wensen en stijl zijn zodat we tot een perfect resultaat komen waar later met veel plezier op teruggekeken kan worden. Je neemt zelf wat kledingsetjes mee , je mag gebruik maken van accessoires bijv . een muziekinstrument of iets van een sport die je beoefend etc.

We kunnen daglicht foto's maken en gebruik maken van de studio. Je krijgt dan 2 verschillende series. Daglicht geeft toch heel ander licht en komt maar van één kant . Max. aantal personen: 5

Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie te werken. In overleg bepalen we dan samen waar de shoot gaat plaats vinden. 

 

Kinder shoot.-€100

Een fotoshoot van de kinderen alleen of afzonderlijk . Wel een maximum van 3 kinderen. Neem  zelf wat eigen speelgoed mee of iets waar de kinderen gek op zijn , waar ze zelf mee op de foto willen.Maar niet te veel gewoon 1 of 2 voorwerpen. Bereidt de kinderen ook een beetje voor op de shoot. Vraag wat ze het liefst zelf voor kleding aan willen. Het moet een pleziertje worden , niet dat ze met tegenzin naar de studio komen.

Een Loveshoot €70:

Nog even ongedwongen een romantische fotosessie neerzetten zonder de verplichtingen en de stress van de trouwdag. Met z'n tweeën lekker ongedwongen romantisch gek doen , zonder dat je in de gaten hebt dat ik om jullie heen beweeg om romantische plaatjes te schieten. Niets moet alles mag , ik reageer wel op overwachte momenten. En fotograaf en bruidspaar kunnen elkaar beter leren kennen.

 

Zwangerschapshoot of Newborn shoot : € 100 (Combideal: € 150)

ZWANGER ZIJN IS IETS MAGISCH! JE GAAT STRALEN VAN HET WONDER DAT IN JE BUIK GROEIT EN DAT BIJZONDERE GEVOEL WIL JE NATUURLIJK VOOR ALTIJD VASTLEGGEN, EEN HERINNERING AAN EEN MOOIE, BIJZONDERE PERIODE.

We spreken af op de locatie of in de studio en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s gemaakt. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met ons, zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Natuurlijk mogen broertjes, zusjes of papa ook op de foto. ik heb 3  zwangerschapsjurken ( een zalm-roze,blauwe en witte)waar je gebruik van mag maken.

Type bij Google eens "zwangerschapshoot" in en je ziet bij afbeeldingen genoeg voorbeelden. Bewaar wat van die voorbeelden dan weet ik ongeveer wat je in gedachten hebt.
Zorg ervoor dat je voor de shoot makkelijke/losse kleding aanhebt zodat je geen afdrukken krijgt op je huid. Neem een huidkleurig of wit setje mee en een naadloos broekje bijvoorbeeld met kant. Kijk hiervoor eens bij Zeeman of Primark.Het mooiste is ook een strapless bh.

 

Ook andere shoots zoals Huisdieren-, Fashion- , Kindershoots zijn bespreekbaar. Deze kosten allemaal €100.